Ja es poden demanar els ajuts per al transport escolar al Joan Maragall i al JV Foix

Les sol·licituds es podran fer fins al 30 de setembre

L'escola Joan Maragall de Rubí
L'escola Joan Maragall de Rubí | XTEC
Redacció
19 de setembre del 2022
Actualitzat a les 16:53h
Aquest dilluns s'ha obert el període per demanar les subvencions al transport escolar per als alumnes de l'escola Joan Maragall i l'institut JV Foix per al curs 2022-2023. Les subvencions s'adrecen a les famílies d'alumnes matriculats a qualsevol dels cicles d'educació obligatòria - infantil, primària i secundària.

El tràmit telemàtic es pot fer en aquest enllaç de la seu electrònica amb el certificat electrònic o el servei idCAT mòbil. Per facilitar la tramitació, l'Ajuntament ha habilitat un punt de suport a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), entre les 9.30h i les 14h, sense necessitat de demanar cita prèviament. Les demandes també es podran entrar demanant hora a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del carrer Narcís Menard. Els centres educatius no recolliran les sol·licituds. Per fer consultes sobre la presentació de les sol·licituds, les famílies es poden adreçar al Servei d’Infància i Educació de l’Ajuntament de Rubí al telèfon 93 588 70 00 o bé enviar un correu electrònic a [email protected].

El servei de transport escolar es gestiona des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, però l'Ajuntament de Rubí manté el suport a aquelles famílies que tinguin dificultats per assumir-ne el cost, i ofereix la possibilitat de rebre la bonificació d'un, dos o els tres rebuts en què es divideix aquesta despesa en funció de la renda familiar. El Consistori destinarà 68.000 euros a aquestes ajudes.