Rubí ja compta amb vuit nous agents de Policia Local

L'alcaldessa confia que les noves incorporacions ajudin a "avançar cap a un model de policia més proper a la ciutadania"

L'alcaldessa i la regidora de Seguretat Ciutadana amb els nous agents de Policia Local de Rubí
L'alcaldessa i la regidora de Seguretat Ciutadana amb els nous agents de Policia Local de Rubí | Localpres
Redacció
20 de setembre del 2022
Actualitzat a les 15:18h
Rubí continua ampliant la seva plantilla de Policia Local. Aquest dilluns, l'alcaldessa, Ana María Martínez, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Marta Oliva, acompanyades del cap del cos, han donat la benvinguda a set nous agents que s'han incorporat aquest mes d'agost i una que ho va fer l'any 2021. Es tracta, doncs, de cinc homes i tres dones que han superat la formació acadèmica i ja han entrat a formar part del cos.

Durant el primer any, els agents faran pràctiques al cos policial, abans d'incorporar-se com a funcionaris de carrera

A aquests vuit nou agents s'hi sumaran cinc nous membres que van fer les proves d'accés el passat mes de juny, on es van presentar 180 persones. Els que van superar les proves al procés selectiu estan a l'espera d'ingressar, al gener, a l'Escola de Policia de Catalunya.

Ana María Martínez ha desitjat als agents que "a Rubí hi treballeu a gust i pugueu desenvolupar la vostra tasca amb totes les garanties", ja que això voldrà dir que els veïns rebran "un millor servei", i també ha confiat que ajudin a avançar cap a "un model de policia més proper amb la ciutadania".