La Marxa Infantil de Regularitat del Centre Excursionista arriba a la 50a edició

L'organització ha preparat un seguit d'actes especials per a l'ocasió

El CER recupera una de les seves activitats més emblemàtiques després de dos anys d'aturada per la pandèmia
El CER recupera una de les seves activitats més emblemàtiques després de dos anys d'aturada per la pandèmia | Marta Casas / Carla Serra
Redacció
27 de setembre del 2022
El Centre Excursionista de Rubí recupera enguany una de les seves activitats més emblemàtiques, que arriba a la seva 50a edició: la Marxa Infantil de Regularitat. Durant els dos anys de la pandèmia, l'organització va proposar la Marxa Familiar, un format diferent a l'habitual en què els infants podien fer el recorregut marcat per l'entitat en qualsevol moment durant un mes.

Així, aquest 2022 el Centre torna a fer aquesta activitat en el seu format habitual, i ho farà amb un esdeveniment especial, el pròxim 2 d'octubre (11h): l'auditori del Museu Vallhonrat acollirà l'acte inaugural de la Marxa, que comptarà amb la presència dels fundadors i tres generacions d'una mateixa família que han pres part de totes les edicions de l'activitat. Aquest acte, que tindrà un format de taula rodona, estarà conduït pel periodista de Rubí Rubén Cabús.

Alhora, el Museu acollirà una exposició fotogràfica dels 50 anys de la Marxa, que es podrà visitar fins al 16 d'octubre.

La Marxa Infantil serà el 23 d'octubre, i de forma paral·lela es durà a terme la Marxa per a adults, pensada per a totes les persones que vulguin reviure l'experiència de quan hi van participar de petits.