Infants d'una desena d'escoles prenen consciència de la problemàtica dels residus de plàstic

Rubí ha acollit aquest dijous el Fòrum d'Escoles Verdes de Primària del Vallès Occidental

La jornada s’ha celebrat a la Biblioteca Municipal
La jornada s’ha celebrat a la Biblioteca Municipal | Ajuntament de Rubí
Redacció
28 de març del 2019
Una cinquantena d'alumnes i professors de deu Escoles Verdes de la comarca s'han reunit aquest dijous a la Biblioteca de Rubí amb la finalitat d'intercanviar experiències sobre la reducció de residus de plàstic.

Les Escoles participants de Rubí han sigut l'Escola Mossèn Cinto Verdaguer, l'Escola Montessori, l'Escola 25 de Setembre, l'Escola Rivo Rubeo, Nostra Senyora de Montserrat i el Regina Carmeli; i també hi han participat l'Escola Mare de Déu de Montserrat de Castellbisbal, l'Escola Rosella de Viladecavalls, l'Escola Pineda de l'Hospitalet de Llobregat i l'Escola FEDAC de Cerdanyola.

La jornada ha comptat amb la presència de Josep Planas, el subdirector general d'Informació i Foment de la Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, que ha alertat de la importància de l'eliminació de residus de plàstic.

Els alumnes i professors que han participat en aquesta trobada, sota el lema Plàstic zero a les escoles, han treballat dividits per grups i tot seguit s'han reunit per fer un dinar de carmanyola.

La trobada ha finalitzat amb una netejada simbòlica del bosc de Ca n'Oriol, que ha comptat amb la col·laboració de l'entitat Caçadors de Trastets.