1 de 10
nit del comerç

La Nit del Comerç fa valer el teixit comercial de Rubí

Una vintena de comerços de nova creació reben una guia de benvinguda

L'alcaldessa amb els comerciants que han rebut un obsequi per la Nit del Comerç | Localpres
per RubiTV.cat, 28 de setembre de 2022 a les 16:00 |
Rubi ha celebrat aquest dimarts la Nit del Comerç, un acte que celebra la qualitat del teixit comercial de la ciutat i que ha aplegat més d'un centenar de persones vinculades al sector al Teatre Municipal La Sala.

La Nit del Comerç ha donat la benvinguda als establiments que han obert a la ciutat de manera recent i ha reconegut la trajectòria d'aquells que celebren 25, 50, 75 i 100 anys. L’acte va comptar amb la presència de Sergi Vilamala, Gerent de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona; Miquel Ortuño, president de Comerç Rubí; Alfred Martí, president de l’Associació de Bars i Restaurants i representants de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal


Els comerços de recent creació Ayalatin, Comercial Zade, EE Actitud, Jojel Uniformes, La Gàbia del Berlín, La Tafanera del Pàmpol, Mirieia Rey Cake Designer, Papereria Albil.Be, Petitets, Senyor Miyagi i Sílvia García Estètica Avançada han rebut la guia Benvingut, Comerç, un document que recull tot allò que pot ser útil als nous establiments: serveis municipals, normativa, el programes d’assessorament comercial i projectes transversals. També han obert recentment Bar Can Pirri, Beauty Studio, Can Tente, Casa da Fabi eco, Don asador, Estetica y Bienestar Ruth, Kebola Studio, Miyagi, Mundo Vegano, Papeleria Century 21, Perruquería Bhair, Sweet Tuca i Ungles.

Per altra banda, diversos comerços han rebut una placa commemorativa per aniversaris significatius: Grilma 2, Garden La Noguera i Pagès Perruqueria (25 anys), Carnisseries Nati (50 anys), Peixateria S. Guirao (75 anys) i Aluju Cansaderia i Bodegas Rosàs (100 anys). 


"Rubí té un comerç que val la pena", ha dit l'alcaldessa, Ana María Martínez, "que es renova, s'adapta i evoluciona per oferir el millor tracte a la ciutadania. N'estem orgullosos".

La vetllada va cloure amb un sopar relacional al Celler, que va incloure l'actuació de la cantant Carolina Alabau.

 

Participació