L'Ajuntament incorpora 10 estudiants de FP Dual a la plantilla durant nou mesos

Ana María Martínez: "Rubí és el primer Ajuntament de Catalunya que contracta estudiants d'FP Dual com a part de la seva formació"

L'alcaldessa dona la benvinguda als nous estudiants de FP Dual a l'Ajuntament
L'alcaldessa dona la benvinguda als nous estudiants de FP Dual a l'Ajuntament | Localpres
Redacció
03 d'octubre del 2022
Actualitzat el 04 d'octubre a les 10:49h
L'Ajuntament de Rubí ha incorporat 10 estudiants de FP Dual a la plantilla municipal, amb un contracte de nou mesos, als serveis de Joventut, Escoles bressol, Serveis Socials i Informàtica.

En concret, els alumnes provenen dels graus de Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma, perfil aplicat a la logística; Administració de sistemes informàtics en xarxa; Atenció a les persones en situació de dependència, Educació infantil i Integració Social, els dos primers a l'INS L'Estatut i els altres tres, a l'Institut La Serreta.

L'estada dels joves al consistori es dividirà en dues fases: la primera, de 100 hores, en què l'alumnat ha fet pràctiques per adaptar-se al funcionament de l'administració, i en acabar aquest període comença l'estada remunerada, en modalitat de contracte laboral durant 900 hores. Els estudiants, doncs, reben formació al centre educatiu i alhora mitjançant les activitats formatives i productives a l'empresa.

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha destacat que "Rubí és el primer Ajuntament de Catalunya que contracta estudiants d'FP Dual com a part de la seva formació, enlloc d'oferir-los una beca", i ha defensat que ho fan així per "predicar amb l'exemple". Aquesta és la segona promoció d'alumnes que treballen a l'Ajuntament de Rubí a través de la modalitat Dual de la FP.