Rubí explicarà les seves accions d'eficiència energètica a la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats

El taller "Autonconsum d'energia: reptes i oportunitats per a les ciutats europees" serà dimarts a les 16.30h

Rubí explicarà les seves accions en eficiència energètica a la Setmana Europea de les Regions
Rubí explicarà les seves accions en eficiència energètica a la Setmana Europea de les Regions | Arxiu
Redacció
10 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:40h
Rubí participarà a la 20a Setmana Europea de les Regions i Ciutats, organitzada de manera conjunta pel Comitè Europeu de les Regions i la Comissió Europea, aquest dimarts 11 d'octubre de manera telemàtica. En concret, l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, explicarà les accions de millora de l'eficiència energètica que ha impulsat l'Ajuntament de Rubí en el marc del taller Autoconsum d'energia: reptes i oportunitats per a les ciutats europees, que coordina l'Ajuntament amb el suport de l'Association of European Border Regions (AEBR).

L'activitats s'emmarca en l'objectiu de reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle almenys un 55% l'any 2030, promovent el debat entre les autoritats locals i regionals sobre el paper de l'administració pública en aquest objectiu, informant, creant, assistint i oferint facilitats a empreses i particulars.

A banda de l’alcaldessa, hi intervindran Martín Guillermo Ramírez, secretari general de l’Association of European Border Regions (AEBR); Con Mc Laughlin, enginyer superior responsable de serveis d’aigua i medi ambient del Consell del Comtat de Donegal; Arto Nikkanen, CEO de la Companyia d’Energia de Lappeenranta; i Adela Tesarova, cap de la Unitat de Consumidors, Iniciatives Locals i Transició Justa a DG ENER.

El taller es podrà seguir a partir de les 16.30h inscrivint-se a la web de la Setmana Europea de les Regions i Ciutats.

Rubí participa a la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats, que enguany arriba a la 20a edició, des de l'any 2019. Es tracta de l'esdeveniment més important a Brussel·les dedicat a la política de cohesió.