Arriba la novena edició de l'Skate Open, aquest dissabte

La competició es desenvoluparà en tres categories: junior (femení i masculí) i amateur

Redacció
10 d'octubre del 2022
L’skatepark de Rubí tornarà a ser l’escenari aquest dissabte 15 d’octubre de l’Skate Open, que arriba a la novena edició després de dos anys d'absència per la pandèmia.

L'activitat, organitzada pel Club Esportiu La Skateboarding Rubí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí i les entitats Vallés Krew, Slider, Bronzze, BAroig, Monkey Energy Drink, Happy Waxes, Jart, Santa Cruz, Powell Peralta, FGK i DC Shoes, tindrà lloc a la pista de Can Sant Joan a partir de les 11 h.

La competició es desenvoluparà en tres categories: junior (femení i masculí) i amateur. Així, L’esdeveniment esportiu aposta així pels patinadors més joves i convida a participar als skaters de totes les edats.

Els participants es podran inscriure a partir de les 10h - en el cas dels menors d'edat, amb una autorització de la família -, i les classificacions tindran lloc d'11h a 14h. Les finals seran a les 16h, després d'una pausa per dinar, i estaran dinamitzades per una sessió de DJ Pin. Els tres finalistes de cada categoria rebran un trofeu i premis en material de patinatge.

Un cop acabades les finals de l’Skate Open 9, es donarà pas al concurs del Best trick. Durant mitja hora, els i les participants, de manera lliure i sense inscripció, podran mostrar el seu millor truc amb l’skate. L’Skate Open es clourà amb una hora de Jam bowl, baixades obertes per la pista. Els guanyadors d'aquestes dues últimes proves seran premiats amb un pernil.