1 de 10
t-mobilitat

El RubíBus entra a la T-Mobilitat

La targeta es va ampliar el setembre a les corones 4, 5 i 6 de l'àrea de Barcelona de les línies de tren de Rodalies-Renfe i de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC)

No només hi haurà aquestes incorporacions a la T-Mobilitat | TMB
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 11 d'octubre de 2022 a les 12:58 |
Aquest article es va publicar originalment el 11 d'octubre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Noves ampliacions de línies de transport públic que entren a formar part de les tarifes de la T-Mobilitat. Més de quaranta línies d'autobús interurbà de les comarques del Maresme i del Vallès Oriental, entre les quals el RubíBus, s'incorporaran aquesta setmana al nou sistema de bitllets de transport. En concret, s'afegeixen les línies d'autobús operades per Moventis-Empresa Casas (al voltant de 20 línies que operen al Maresme, entre les quals hi ha l'e11.1 i l'e11.2), Moventis-La Vallesana (operen al voltant de Sabadell i Terrassa) i Moventis-Autocars Pujol (línies que cobreixen Santa Susanna, Malgrat de Mar i Palafolls).


No només hi haurà aquestes incorporacions. A partir d'aquesta mateixa setmana, també s'afegeixen al sistema de la T-Mobilitat els busos urbans de Rubí, Masnou, Premià de Mar i Vilassar de Mar-Cabrera de Mar. La targeta es pot adquirir a les màquines d'autovenda, a les webs dels principals de transport públic i a les respectives aplicacions. Des de l'estiu, la T-Mobilitat ha incorporat diverses línies de Rodalies, transports, metro, autobusos i altres serveis públics.

La T-Mobilitat es va ampliar el setembre a les corones 4, 5 i 6 de l'àrea de Barcelona de les línies de tren de Rodalies-Renfe i de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Així ho ha anunciat l'Autoritat Metropolitana del Transport (ATM) aquest dijous. Fins llavors, la T-Mobilitat permetia viatjar entre els municipis ubicats a les corones 1, 2 i 3. Amb el canvi, els usuaris de les 54 estacions dels dos operadors podran fer servir la targeta de validació en lloc dels bitllets de cartró tradicional. A més, es pot fer transbordament entre les xarxes de FGC i Rodalies, a banda de la resta de transport públic de la zona metropolitana.


En relació amb els títols, queden inclosos tots els que actualment ofereix l'ATM de Barcelona, però ampliats fins a la corona 6. És a dir, la T-Casual d'una a sis zones; la T-Jove d'una a sis zones; la T-Usual, la T-Jove FM/FN d'una a sis zones i la T-Familiar d'una a sis zones.

 

També hauries de llegir
Fa 46 setmanes

La T-Mobilitat s'amplia a les zones 2 i 3 de Rodalies

Participació