El Consell Comarcal organitza noves xerrades per a joves vallesans sobre les oportunitats per fer estades a l'estranger

Les xerrades estaràn adreçades a joves d'entre 13 i 30 anys

Redacció
02 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:49h
El Consell Comarcal del Vallès Occidental, junt amb la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona promocionen un seguit de xerrades sobre mobilitat internacional.

Les xerrades estàn adreçades a joves d'entre 13 i 30 anys i l'objectiu d'aquestes és donar a conèixer les diferents oportunitats que hi han per fer estades a l'estranger, com ara intercanvis, Erasmus, camps de treball, cursos d'idiomes, etc.

Aquestes sessions ofereixen al jovent eines per viure experiències fora del país que a la vegada els serviràn per desenvolupar-se personal i professionalment.

Les xerrades es duran a terme amb l’assessorament de La Víbria Intercultural i amb el suport de voluntaris/es del Cos Europeu de Solidaritat.

Demoment els llocs previstos per fer les xerrades son: el 27 de març a les 13:30 h a Sant Quirze del Vallès, el 3 d'abril a les 10:25 h a Vacarisses, el 26 d'abril a les 19:00 h a Santmenat i el 3 de maig a les 19:00 h a Ullastrell.

A més a més per complementar aquestes xerrades s'han previst diferents sessions d'assessorament personalitzat als joves, per aprofundir sobre els temes que en aquestes es tractin.

Aquestes sessions d'assessorament personalitzat estaràn ambientades en àmbits com treballar, estudiar, fer pràctiques a l'estranger, etc.