Milagros Calleja, nova presidenta de la Fundació Oncolliga a Rubí

L'entitat se suma a la campanya "Sigues una mà amiga" el pròxim 19 d'octubre, amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama

Milagros Calleja, durant la presentació de la Memòria 2018
Milagros Calleja, durant la presentació de la Memòria 2018 | Ajuntament de Rubí - Lali Puig
Redacció
17 d'octubre del 2022
La Fundació Oncolliga a Rubí ha renovat recentment la seva junta, i des del passat 23 de setembre, Milagros Calleja n'ha assumit la presidència. Calleja, que havia estat Síndica de Greuges de Rubí, va acceptar el càrrec en un acte acompanyada de la presidenta de la Fundació, Maria Assumpció Vila, i la vicepresidenta, Agnès Reyes, així com les voluntàries que formaran part de l'òrgan directiu de l'entitat a Rubí.

El pròxim 19 d'octubre, amb motiu del Dia Inernacional del Càncer de Mama, les voluntàries de la Fundació Oncolliga Rubí han buscat la col·laboració de les farmàcies de la ciutat per sumar-se a la campanya solidària Sigues una mà amiga, amb la venda de polseres a dos euros. En el marc de la campanya, les farmàcies conviden tothom a explorar-se les mames per prevenir el càncer.

La Fundació Oncolliga a Rubí va iniciar l'activitat l'any 2016 per acompanyar i donar suport a les persones amb càncer i les seves famílies, per millorar el seu benestar i qualitat de vida. Les seves principals activitats són fer difusió, prevenció i recaptació de fons per donar a conèixer l'entitat i donar servei de manera gratuïta a pacients i familiars. Durant el 2021, van ser 64 les persones beneficiàries.