La Fira del Vi serà el cap de setmana del 4, 5 i 6 de novembre

Activitats culturals complementaran les ja habituals del cap de setmana, configurant la Setmana del Vi

Els guanyadors dels Premis Vinari seran a Rubí a principis de novembre
Els guanyadors dels Premis Vinari seran a Rubí a principis de novembre | Localpres
Redacció
17 d'octubre del 2022
Rubí acollirà aquest mes de novembre la 10a Fira del Vi, que com cada any s'instal·larà a l'entorn de l'antic Celler cooperatiu, i que portarà a la ciutat els vins guardonats amb els Premis Vineri en les categories de criança. La fira d'enguany será el cap de setmana del 4, 5 i 6 de novembre.

El format serà el de sempre: estands dels cellers guanyadors dels Premis Vinari d'enguany en les categories de criança, oferta gastronòmica variada, música en directe i tastos guiats a càrrec de VadeVi i la Bodega Rosàs. Pel que fa a l'espai gastronòmic, serà del tot local: hi haurà cinc parades del Mercat Municipal, que formaran la Taberna del Mercat, i els restauradors Umami, Sushiteka, La Tafanera del Pàmpol i la foodtruck de Helen's Street Food. Pel que fa a la música, The Killing Hits tornaran a ser els caps de cartell de la programació amb el concert de dissabte (22h).

En els dies previs a la Fira també s'oferiran activitats: la taula rodona Viticultores i vinateres (2 de novembre a les 19.30h a l'Ateneu), que inclourà un tast de vins posterior; l'espectacle El Sommelier, de Fermí Fernández (3 de novembre al Celler) i una visita professional a la Fira del Vi adreçada a professionals del món de la restauració local.

És, doncs, el que s'ha batejat com la Setmana del Vi, proposada per l'Ajuntament per commemorar aquests deu anys de la Fira a la ciutat amb activitats culturals que complementen la proposta del cap de setmana, com ha explicat l'alcaldessa, Ana María Martínez.