La Delegació d'arquitectes del Vallès celebra 25 anys al Circuit de Montmeló

És el primer traçat de Fórmula 1 que obté el certificat d'Excel·lència Mediambiental de la FIA

Vista aèria del Circuit de Barcelona-Catalunya
Vista aèria del Circuit de Barcelona-Catalunya | SCT
Redacció
19 d'octubre del 2022
La Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes celebra enguany 25 anys, i per això han convocat una Festa d'Arquitectura molt especial, que serà aquest divendres al Circuit de Montmeló. La celebració arrencarà a les 19h i s'allargarà fins a la mitjanit.

Durant tots aquests anys, la Delegació ha impulsat diverses accions, activitats i experiències per facilitar i enriquir l'experiència professional dels arquitectes col·legiats del Vallès, a més d'aportar servei i coneixement a la ciutadania. La Delegació va néixer amb la voluntat de desplegar-se al territori i oferir una proposta cultural i social vinculada a l'entorn més immediat.

Els arquitectes podran entrar al circuit a les 17h i veure els entrenaments que s'hi fan, a més de gaudir de l'experiència de conducció segura en derrapatges sobre pista lliscant. A les 19h començarà oficialment la Festa, amb una visita guiada per les instal·lacions del circuit, descobrint els espais més emblemàtics i restringits com el paddock, la recta de sortida, els boxs, el podi... 

A les 20h es faran els parlaments institucionals i per acabar, un sopar amenitzat per Les Oddettes.

El Circuit Barcelona - Catalunya és el primer traçat de Fórmula 1 en obtenir el certificat d'Excel·lència Mediambiental de la Federació Internacional d'Automobilisme, i també és un espai de recerca en temes de mobilitat i conducció segura, així com de vehicles elèctrics. A finals d'octubre, acollirà la primera edició de l'e-Mobility Experience, la fira més gran del sud d'Europa, coincidint amb el CatalunyaRX, la primera prova 100% elèctrica puntuable per al Campionat del Món FIA de RallyCross.