Dissabte arrenquen les enquestes de l'Estudi de Satisfacció Ciutadana de Rubí

Després de les entrevistes es faran sessions a grups focus per valorar en profunditat els resultats quantitatius

Les enquestes de satifació i coneixement de la ciutat es fan a domicili
Les enquestes de satifació i coneixement de la ciutat es fan a domicili | Ajuntament de Rubí
Redacció
18 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 15:24h
Aquest dissabte, 22 d'octubre, arrenca el treball de camp de l'Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat de Rubí 2022. En concret, escomençarà per la fase de fer les entrevistes domiciliàries. L'estudi es fa des de l'any 2016 i pregunta als rubinencs el seu grau de coneixement i satisfacció de la ciutat, així com la seva valoració sobre els serveis municipals i l'evolució del municipi, entre d'altres qüestions.

Una part de l'Estudi consisteix en una investigació quantitativa, que correspon a l'enquesta, i una part d'investigació qualitativa, a través de sessions de grups focus. En la mateixa entrevista de dissabte es demanarà als participants si volen formar part d'aquest grup, que analitzarà en profunditat els resultats de la part quantitativa. En aquestes sessions hi podran participar, també, altres ciutadans que seran convocats per diversos canals de l'Ajuntament.

El treball de camp de l'enquesta anirà a càrrec de l'empresa Vox Populi Recerca, SL, una empresa especialitzada en estudis de mercat que s'encarregarà de fer les entrevistes a domicili a una mostra estadísticament representativa de la ciutadania, tenint en compte el sexe, l'edat i la zona geogràfica. Les entrevistes duraran aproximadament dues setmanes.

Els enquestadors van degudament identificats amb una credencial oficial i una armilla vermella amb l'escut de l'Ajuntament. Es pot sol·licitar més informació sobre aquest Estudi, i altres relatius a la ciutat de Rubí, al correu electrònic [email protected].