1 de 10
salut

Nova edició de l'Escola de Salut a Rubí

Impulsada pels CAP Anton de Borja i Sant Genís i amb el suport de l'Ajuntament, inclourà una trentena de sessions sobre diverses qüestions relacionades amb la salut física i mental

L'Escola de Salut es fa a l'auditori del Rubí Forma | ACN
per RubiTV.cat, 20 d'octubre de 2022 a les 10:25 |
Els CAP Anton de Borja Sant Genís organitzen una nova edició de l'Escola de Salut, un espai formatiu en matèria de salut que proporciona major autonomia a la ciutadania i la capacita per a la seva autocura. 

El projecte consisteix en diferents seminaris teòrics i pràctics agrupats en mòduls, que són impartits per professionals i entitats de la ciutat.


Les sessions de dues hores de durada, es fan cada dimecres a les 15h a l'auditori del ´Rubí Forma. Fins ara hi ha programats els seminaris Farmaciola (19 d'octubre), Gestió del dolor (26 d'octubre), Què és una relació saludable? (2 de novembre), Ús dels recursos sanitaris (La Meva Salut) (9 de novembre), Quan hem de demanar hora a infermeria o medicina? (16 de novembre), Taller de memòria (23 de novembre), Alimentació saludable amb nens (intoleràncies) (30 de novembre) i Què hem après? (14 de desembre).

El segon mòdul de sessions es desenvoluparà entre els mesos de gener i març, i el tercer, entre març i juny. En total, seran més d’una trentena de xerrades sobre diferents qüestions relacionades amb la salut física i mental.

 

Participació