Rubí celebrarà la Castanyada i Halloween amb diverses activitats

El Centre Cívic La Cruïlla, la biblioteca municipal i la Torre Bassas seran els escenaris principals

Rubí celebrarà la Castanyada i Halloween
Rubí celebrarà la Castanyada i Halloween | Lali Puig
Redacció
20 d'octubre del 2022
Actualitzat el 25 d'octubre a les 11:31h
Rubí celebrarà la Castanyada i Halloween amb diverses propostes lúdiques per a totes les edats, que començaran els dies previs al 31 d'octubre. El Servei d'Acció Comunitària, la biblioteca Mestre Martí Tauler i Rubí Jove han programat diverses activitats en diferents espais.

Així, el pròxim dijous 27 d'octubre es farà una festa de Castanyada i Halloween al Centre Cívic del Pinar La Cruïlla, organitzada pel Servei d'Acció Comunitària, l'associació veïnal del barri i el Centre Obert Compartir. Aquesta és una tradició del barri, que vol fomentar la cohesió social dels veïns i la inclusió dels nouvinguts, però també atraure persones d'altres punts de la ciutat. La festa anirà acompanyada d'activitats infantils vàlides per a la competència Comunitat i participació del Carnet 360.

Pel que fa a la biblioteca, dilluns 24 (18h) es reprenen les sessions del Cinexic, promogut per Òmnium Cultural, amb la projecció de El regal de la Molly Monstre, i dimarts la sessió de La maleta de la Lili oferirà una sessió de Contes musicals de cargols i castanyes. Dijous, a les 17h, s'ha programat un taller de cuina de tardor amb Sue's Sweets, i dijous a les 11h Kids&Us dedicarà la seva hora del conte en anglès a la tardor i la festa de Halloween.

Pel que fa a la Torre Bassas, l'equipament tornarà a acollir un túnel del terror, enguany anomenat El bosc, organitzat per un grup d'usuaris de l'equipament els dies 27 i 28 d'octubre a la tarda. Per participar en algun dels passis, que tenen una durada de 10 minuts, s'han de recollir les entrades a la mateixa Torre Bassas.

Finalment, La SoniK tornarà a organitzar el Kastanyasso Festival, que enguany arriba a la cinquena edició, el 29 d'octubre de 18h a 1h a la plaça del Doctor Guardiet.