Rubí col·labora amb el Parc de Recerca UAB en un programa per a joves emprenedors

L'Explorer, dirigit a joves de 18 a 31 anys, vol dotar-los d'habilitats emprenedores

El Parc de Recerca de la UAB
El Parc de Recerca de la UAB | Roger Navarro
Redacció
20 d'octubre del 2022
El Parc de Recerca UAB, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola, impulsa una nova edició del programa Explorer, una iniciativa per fomentar el talent jove que promou el Banc Santander. El programa es dirigeix a joves d'entre 18 i 31 anys que, durant 12 setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació.

L'Explorer proporciona les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar una idea de negoci sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030.

La formació tindrà un format semipresencial i comptarà amb continguts digitals orientats a completar reptes i plantilles de treball, sessions de preguntes i respostes amb experts per ajudar-los a completar les tasques setmanals, sessions en línia amb referents del món de l'emprenedoria i esdeveniments presencials.

Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social, està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles a diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions.

La inscripció al programa Explorer es pot fer fins al 13 de desembre.