Castellbisbal obre un procés participatiu per elaborar el Pla local d'adaptació al canvi climàtic

L'Ajuntament ha elaborat una diagnosi, i la ciutadania hi podrà fer aportacions fins al 6 de novembre

Redacció
25 d'octubre del 2022
L'Ajuntament de Castellbisbal està elaborant un Pla d'Adaptació al Canvi Climàtic
L'Ajuntament de Castellbisbal està elaborant un Pla d'Adaptació al Canvi Climàtic | GSV
L'Ajuntament de Castellbisbal ha posat en marxa un procés participatiu perquè tota la ciutadania pugui fer aportacions al Pla local d'adaptació al canvi climàtic que el Consistori està redactant amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'empresa MCRIT amb l'objectiu d'esdevenir una eina que permeti l'adaptació del municipi a les vulnerabilitats davant els impactes del canvi climàtic.

El document proposarà mesures concretes per enfortir la capacitat d'adaptació a la situació de crisi climàtica i definirà accions per minimitzar-ne els efectes negatius.

Amb el procés de participació es pretén que tothom pugui col·laborar en la definició de les polítiques municipals que s'hauran de dur a terme per reduir els riscos i els efectes negatius i, per tant, augmentar la resiliència del municipi.

La participació en la redacció del Pla es podrà fer a través de la plataforma virtual Participa 311 fins al pròxim 6 de novembre. Les aportacions es podran fer amb relació als riscos específics que s'han identificat en la fase de diagnosi i també al voltant de les actuacions que caldria fer al municipi. Es canalitzaran a través d'un formulari que inclou la possibilitat de donar opinions i respostes més àmplies a través de diversos espais de respostes obertes.