1 de 10
obres

Arrenquen les obres de reurbanització de la rotonda del camí de Ca n'Oriol

A més de la intervenció a la calçada i les voreres, es renovaran altres elements

Les obres a la rotonda de Ca n'Oriol duraran uns tres mesos | Marta Casas
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 28 d'octubre de 2022 a les 09:44 |
Aquest dilluns han començat les obres de reurbanització de la rotonda del camí de Ca n’Oriol, amb l’objectiu de millorar la circulació en aquest punt i afavorir una mobilitat més segura per als vianants.

L'actuació està inclosa al projecte de millora de l'accessibilitat de la xarxa bàsica de vianants, subvencionat amb els fons Next Generation.


A més d'intervenir a la calçada i les voreres, l'actuació també implantarà i renovarà diversos serveis com la instal·lació d'embornals i de reixes per a la intercepció d'aigües pluvials superficials a la rotonda, per retirar-les dels passos de vianants. També es redistribuiran els punts de llum, i s'ampliarà l'arqueta de reg existent per dotar la rotonda d'un sistema de reg per degoteig.

Per altra banda, la palmera existent es trasplantarà i es plantarà una nova palmera de grans dimensions, acompanyada de sis tarongers al perímetre. També es col·locaran papereres i bancs.


Durant el decurs de les obres es produiran diversos desviaments de trànsit, que s’aniran comunicant a mesura que avancin els treballs. La intervenció l’executa l’empresa Asfaltos Barcino SL per un import de 174.482 euros i amb un termini previst d’execució de tres mesos.

 

 

Participació