1 de 10
full colors

Fotos | El 6è Full Colors torna a transformar la plaça Josep Tarradellas

Aquesta és l'edició que ha comptat amb més dones grafiteres

Un dels nous murals de la plaça Josep Tarradellas | Marta Casas
per Marta Casas, Rubí, Catalunya | 31 d'octubre de 2022 a les 08:52 |
Rubí ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició del Full Colors, el festival de grafit i art urbà que cada any transforma la plaça Josep Tarradellas, al barri de La Serreta, amb una fornada de murals, que enguany ha comptat amb la participació d'una trentena d'artistes, entre els quals vuit dones: és l'edició en que han participat més dones de totes les que s'han fet fins ara.

Les parets de la plaça, que fins ara lluïen d'un color i tons rosats, han passat al blau i diversos colors associats. Com ha explicat Oriol Muñoz, més conegut com Urih, de l'associació Petados Crew, l'elecció del color és responsabilitat seva, i els artistes fan els seus dissenys basant-se en la paleta de colors que hi combinen bé.


No hi ha una temàtica definida, per això cada creació és única i diferent, i transmet la personalitat i estil de cadascun dels artistes.
 

Els artistes fent els murals Foto: Marta Casas


Per la seva banda, l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha destacat la participació de les dones en aquesta nova edició del Festival, que ha anat augmentant fins a representar, aquest any, gairebé un terç de tots els artistes. La màxima edil també ha valorat molt positivament les altres activitats associades a aquest festival, com l'exhibició de skate o la batalla de rapers organitzades per La Skateboarding i l'Espai Jove Torre Bassas.

El Full Colors, ha explicat Martínez, continuarà celebrant-se a la plaça Josep Tarradellas, que és la que el va veure néixer, però s'emmarca en les múltiples intervencions de la iniciativa COLOR que li ha valgut, a Rubí, la nominació com a finalista de la Copa España Creativa. Caldrà esperar al dia 12 de novembre per saber si el projecte ha resultat guanyador de la categoria de ciutats de més de 50.000 habitants.


 

 

  

 

Participació