Masdisseny dona el seu fons documental a l'Ajuntament

L'artista Mercè Ribera també ha donat dues obres fotogràfiques

L'alcaldessa rep la donació del fons de MasDisseny
L'alcaldessa rep la donació del fons de MasDisseny | Localpres
Redacció
09 de novembre del 2022
Actualitzat a les 15:38h
L’empresa de disseny gràfic Masdisseny, que va tancar ara fa dos anys per la jubilació dels seus socis, ha fet donació del seu fons documental a l’Ajuntament de Rubí, amb la qual cosa serà accessible a la ciutadania a través de l'Arxiu Municipal de Rubí. Divendres passat, l'alcaldessa, Ana María Martínez, i els dos socis de l'empresa, Magra Batlles i Joan Mas, van signar el contracte de donació.

Martínez ha agraït la generositat de l'acte, "que enriqueix l'arxiu de la ciutat amb una visió diferent i molt significativa de la nostra història", destacant la rellevància del disseny i la comunicació a l'hora de documentar l'actualitat.

L'empresa local Masdisseny té una trajectòria de més de 40 anys dedicats al disseny gràfic, amb tot tipus de clients com l'Ajuntament de Rubí, comerços locals, entitats, empreses i particulars de la ciutat. Els documents donat ja es troben a l'Arxiu, que els ha classificat, inventariat i guardat per garantir-ne la conservació i l'accés públic.

Per altra banda, l'artista local Mercè Ribera ha fet una donació de dues obres fotogràfiques que es van exposar al Celler l'any 2021 amb Perplexitat, un projecte "inusual" dins del món de la fotografia, ja que no buscava documentar la realitat sinó representar ficció.