Canvis a la L3 del bus urbà en direcció a Castellnou a la sortida del J.V. Foix

Hi haurà un autobús més que passarà per la porta de l'institut i farà el recorregut exterior

El bus urbà de Castellnou
El bus urbà de Castellnou | Localpres
Redacció
11 de novembre del 2022
L'Ajuntament de Rubí incorporarà una segona expedició de la L3 del RubíBus en direcció a Castellnou que entrarà fins a l'institut J.V. Foix per cobrir la sortida dels alumnes que van cap a la urbanització. Fins ara només hi havia un autobús a les 14.52h, que s'omplia d'estudiants, i a partir de dilluns n'hi haurà un altre a les 14.33h. 

Aquest canvi respon a les demandes de l'Associació de Famílies d'Alumnes i la direcció de l'INS J.V. Foix, que van plantejar aquesta problemàtica que afecta als estudiants que surten a les 14.30h de l'institut i han d'anar cap a Castellnou, que a més de tenir un únic comboi, que pujava ple, es trobaven que només feia el recorregut exterior d'aquesta línia. Així, la solució consistirà en fer arribar l'expedició que passa per la cruïlla de l'institut a les 14.30h fins al mateix centre, i així seran dos els autobusos que hi passaran (14.33 i 14.52). El primer farà la ruta per l'interior, i el segon, continuarà fent-la per l'exterior.

Com ha explicat el regidor de MobilitatRafael Güeto, aquesta solució servirà perquè els alumnes es reparteixin en dos combois i que escullin la ruta que els convingui més per arribar a casa. "L'objectiu és fomentar una mobilitat sostenible i, alhora, segura i còmode", ha dit.