COLOR guanya el primer accèssit de la Copa España Creativa

El guanyador ha estat el projecte "Extremadura, Buenas Noches"

Moisés Rodríguez rep l'accèssit de la Copa España Creativa
Moisés Rodríguez rep l'accèssit de la Copa España Creativa | Ajuntament de Rubí
Redacció
14 de novembre del 2022
Actualitzat a les 17:22h
La iniciativa COLOR, de l'Ajuntament de Rubí, ha guanyat el primer accèssit a la Copa España Creativa, que organitza l'Asociación España Creativa en Red per premiar el projecte urbà o territorial més creatiu i innovador de l'any a l'Estat espanyol. El jurat i la votació popular han decidit que el primer premi sigui per al projecte Extremadura, buenas noches una iniciativa que agrupa la lluita contra la contaminació lumínica i experiències de turisme de qualitat com l'avistament d'aus o l'observació de les estrelles.

El primer tinent d'alcaldia i regidor de Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez, ha estat l'encarregat de rebre el guardó aquest dissabte a la nit, després que l'alcaldessa, Ana María Martínez, defensés la candidatura de Rubí el divendres al Fòrum de Lugo, en el marc del bloc dedicat a la Creativitat i innovació cultural i artística.

Martínez considera que aquest reconeixement és "un impuls important per a una iniciativa que és molt més que un projecte de ciutat", ja que "COLOR parla de la nostra identitat, de l'essència que ens defineix", una marca de ciutat que promou "l'orgull per la diversitat cultural, la innovació, la cohesió i la connectivitat entre la ciutadania".
 
Amb COLOR, l’Ajuntament ha impulsat diverses accions: intervencions a l'espai urbà encarades a embellir-lo però també a fer-lo més amable per als vianants, experiències d'aprenentatge i col·laboració en iniciatives i xarxes supramunicipals, i projectes al voltant de l'expressió artística del color, que han comptat amb la implicació de diversos serveis municipals.