Només dues persones es beneficien dels ajuts a la formalització dels contractes de lloguer per a joves i famílies monoparentals

Dels 18 sol·licitants, 5 no van entregar la documentació i 11 no complien els requisits

L'Ajuntament ha resolt la convocatòria d'ajuts amb només dues persones beneficiàries
L'Ajuntament ha resolt la convocatòria d'ajuts amb només dues persones beneficiàries | Localpres
Marta Casas
14 de novembre del 2022
L'Ajuntament de Rubí ha publicat la resolució de la convocatòria d'ajuts econòmics per a la formalització de contractes de lloguer adreçat a joves i famílies monoparentals, de la qual només s'han pogut beneficiar dues persones. De les 18 sol·licituds, 5 es consideren desistides, ja que no van aportar la documentació requerida; i 11 més no reunien els requisits.

Les persones que han presentat tota la documentació en temps i forma, i que complien els requisits de la convocatòria, rebran 920 i 847 euros respectivament, és a dir, un total de 1.767 euros, amb la qual cosa sobraran 10.733 euros de la despesa prevista inicialment per l'Ajuntament.

Pel que fa a les sol·licituds denegades, cinc ho han estat per tenir una data de contracte fora del termini que establien les bases, tres més perquè la persona sol·licitant superava el nivell d'ingressos i una més, a més, també superava l'edat establerta. A més, hi havia dues sol·licituds més que estaven duplicades.