Arrenquen les obres de millora dels accessos del pont del carrer Sant Joan

Mentre durin les obres hi haurà algunes afectacions a la mobilitat per a vehicles particulars i vianants

Operaris al pont del carrer Sant Joan
Operaris al pont del carrer Sant Joan | Localpres
Redacció
16 de novembre del 2022
Actualitzat a les 10:53h
L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres de millora dels accessos del pont del carrer Sant Joan, que complementa la que es va fer a finals de l'any 2019 i que va permetre el reforç estructural d'aquesta construcció i l'ampliació d'una de les voreres. Els treballs permetran incrementar l'accessibilitat del pont, una via de comunicació especialment utilitzada per la ciutadania de les urbanitzacions.

Així, les actuacions se centraran a millorar la continuïtat de l'espai públic i l'accessibilitat de l'entorn del pont del carrer Sant Joan en els seus extrems, i incrementar la seguretat viària de la cruïlla de l'avinguda de Castellbisbal amb les casetes de Can Fatjó, rehabilitant superficialment el pont. Es repavimentaran les voreres entre el carrer Sant Joan i Santa Llúcia, i es millorarà la il·luminació en aquest tram. A la vorera sud, es donarà continuïtat a l'amplada del pont i es millorarà l'accessibilitat de les escales de connexió entre el carrer Sant Joan i el lateral de la C-1413a. 

Al costat oest es millorarà la mobilitat de la cruïlla, simplificant els recorreguts, i s'instal·larà un semàfor a l'encreuament, s'arranjarà les condicions de drenatge de la cruïlla, es farà una rampa al costat sud del pont, i es milloraran les infraestructures de serveis i se soterrarà parcialment les instal·lacions de baixa tensió.

Finalment, pel que fa al pont, es repararà l'estructura per millorar el seu estat de conservació, resolent les incidències detectades. 

Les obres les executa COOSPLAAN OBRAS Y SERVICIOS LAANTIT SL per un import de 633.451,66 euros, i està subvencionada amb els fons Next Generation.

Mentre durin les obres hi haurà algunes afectacions en la mobilitat dels vehicles i dels vianants, que s'aniran comunicant i garantint passos alternatius. El servei de transport urbà no patirà cap afectació.