Roger i Marlon Wade i Balta Bordoy, aquest diumenge a Can Ramoneda

Les entrades ja es poden reservar a la web de la Societat de Blues de Rubí

Redacció
17 de novembre del 2022
Actualitzat a les 21:10h
Un concert de la SBR a Can Ramoneda
Un concert de la SBR a Can Ramoneda | Fabebook/SBR
La Societat de Blues de Rubí ha organitzat un nou concert aquest diumenge a la Masia de Can Ramoneda, amb convidats de luxe: Roger C. WadeMarion Wade i Balta Bordoy. Les entrades ja es poden reservar a la web de la SBR, a un preu de 6 euros. En cas de no reservar, l'entrada costarà 7 euros al mateix espai del concert.

Roger i Marion Wade són ja veterans en el circuit del blues europeu, coneguts per la banda Lil' Roger & The Houserockers, amb la que han publicat diversos discs. També tenen projectes paral·lels, com It Takes Three, The Goldwasser/Rannenberg Wade Trio. 

Des de l'any 2017 col·laboren sovint amb el guitarrista mallorquí Balta Bordoy, amb el qual han fet gires a Alemanya i Espanya, i amb qui també comparteixen tres gravacions: The Schoolhouse Sessions (2018), Cookin' At Home (2020) i Lockdown Sessions Vol II (2021), molt lloades als mitjans especialitzats. 

L'estil que els caracteritza és el blues dels anys 40 i 50, quan s'uneixen l'electricitat i la música acústica tradicional a ciutats com Memphis o Chicago.