Rubí organitza una jornada per promoure la contractació en modalitat d'FP Dual

La jornada serà a l'auditori del Rubí Forma el pròxim 23 de novembre

Benvinguda als alumnes de FP Dual contractats aquest curs a l'Ajuntament
Benvinguda als alumnes de FP Dual contractats aquest curs a l'Ajuntament | Localpres
Redacció
18 de novembre del 2022
El Consell de Formació Professional de Rubí organitzarà una jornada informativa per explicar a l'empresariat la metodologia, el procés i els beneficis de contractar a través de la modalitat FP Dual. La jornada serà el pròxim 23 de novembre, de 9h a 12h a l'auditori del Rubí Forma, i per assitir-hi cal inscriure-s'hi a través d'aquest enllaç.

Primer intervindran dos experts: Tomàs Marín, Tècnic Docent de la Unitat FCT Dual de la Direcció General de Formació Professional del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, i Marta Masagué, responsable de Serveis d'Atenció i Suport als joves de l'Àrea d'Ocupació Juvenil i del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Després, s'obrirà un espai per a l'exposició de casos reals de bones pràctiques a partir dels testimonis d'empreses i aprenents, per mostrar de quina manera la FP Dual dona resposta a les empreses. En aquesta modalitat de formació professional, els alumnes en fan una part a l'empresa, com a aprenents, cosa que esdevé una "connexió perfecta" entre la demanda de personal i les persones que busquen feina.