Els llums de Nadal de Rubí s'encendran només tres hores al dia i cinc, els festius

L'Ajuntament preveu reduir la factura elèctrica un 14% amb una renovació de l'enllumenat

Un rètol lluminós desitja bones festes als veïns del Pinar
Un rètol lluminós desitja bones festes als veïns del Pinar | Marta Casas
Redacció
18 de novembre del 2022
Actualitzat a les 16:00h
L'Ajuntament de Rubí ja té a punt la programació de la campanya de Nadal 2022-2023, que presenta novetats importants especialment en l'enllumenat de Nadal, que ja està pràcticament instal·lat a tots els punts. Durant les últimes setmanes s'han pogut veure els operaris de SECE, empresa a qui s'han adjudicat els contractes de subministrament, instal·lació i retirada de l'enllumenat, col·locant els nous elements que formaran part de la decoració nadalenca.

L'Ajuntament de Rubí ha explicat aquest migdia que l'enllumenat de Nadal s'encendrà cada dia laborable de 19h a 22h, mentre que els festius ho farà fins a la mitjanit, el que suposa una reducció de les hores d'encesa en un 14,4%.

Les activitats més tradicionals de Nadal recuperen la normalitat després de dos anys de restriccions per la pandèmia, i també incorporen novetats: la Carpa de Nadal a la plaça del Doctor Guardiet, la Fira de Nadal a la plaça de la Nova Estació, el Tió Gegant i el Trenet dels Comerciants, a més de la cavalcada de Reis i una festa de Cap d'any que es farà a la plaça del Doctor Guardiet.

Hi haurà ampliació