1 de 10
Nadal 2022

Fira de Nadal a Rubí: horari i com arribar

Tot el que has de saber de la tradicional Fira de Nadal, del 9 al 24 de desembre

Productes i regals de la Fira de Nadal de Rubí | Localpres
per Marta Casas, Rubí, Catalunya | 25 de novembre de 2022 a les 10:49 |

Dates i horari de la Fira de Nadal a Rubí

La Fira de Nadal de Rubí s'inaugurarà el 9 de desembre i restarà oberta fins al dia 24 de desembre a la plaça de la Nova Estació.
De dilluns a dijous, estarà oberta a les tardes (de 16h a 21h), mentre que de divendres a diumenge hi serà també al matí (d'11h a 14h i de 16h a 21h). El dia 24 de desembre, dissabte, només s'hi podrà anar d'11h a 14h.

Com arribar a la Fira de Nadal de Rubí

La Fira s'ubica a la plaça de la Nova Estació, just davant de la sortida dels FGC. Per arribar a Rubí amb FGC s'ha d'agafar la línia S1 del Metro del Vallès. A la ciutat també s'hi pot arribar amb la línia R8 de Rodalies, i connectar amb la plaça de la Nova Estació amb la línia L2 de l'autobús urbà (parada Estació FGC). També s'hi pot arribar amb els autobusos interurbans B7 (Cerdanyola) i B8 (Terrassa - Sant Cugat).


Pel que fa als autobusos urbans, totes les línies de Rubí tenen parada prop de l'estació, en totes dues direccions: les línies L1, L3, L4, L5, L6 i L7 a la parada Estació Rubí+D, i la línia L2, a la parada Estació FGC.

Finalment, al costat de la plaça de la Nova Estació hi ha dues zones d'aparcament, ubicades a banda i banda de l'edifici Rubí Forma (rambleta de Joan Miró, s/n), amb zones d'aparcament lliure i també d'aparcament regulat gratuït, la zona taronja.

Tot el que pots trobar a la Fira de Nadal

Hi trobaràs un espai amb casetes de fusta amb una àmplia oferta de productes nadalencs i de regals, a més de la zona familiar El racó de les il·lusions, on es podrà gaudir d'espectacles, tallers i activitats infantils.

 

Participació