Ivan Vila, candidat de Junts Rubí a les eleccions municipals de 2023

La formació posa l'accent en la qualitat de l'espai públic, el comerç, l'ocupació, la seguretat i la convivència i l'accés a l'habitatge

Ivan Vila, candidat de Junts a les eleccions municipals del 2023
Ivan Vila, candidat de Junts a les eleccions municipals del 2023 | Junts Rubí
Redacció
30 de novembre del 2022
Actualitzat a les 8:57h
Ivan Vila serà el candidat de Junts Rubí a les eleccions municipals del 2023, després que, com a únic precandidat, hagi aconseguit els avals suficients per poder ser proclamat per aclamació. 

Vila (Sabadell, 1985) és restaurador, i els darrers mesos ha treballat al gabinet de la consellera de Justícia Lourdes Ciuró, càrrec que ha tingut fins a la sortida de Junts del Govern. Actualment, és el responsable de política municipal de Junts Rubí. "Com a restaurador, net, fill i parella de botiguers,  he pogut interactuar amb molts rubinencs i rubinenques i així, observar, reflexionar, compartir idees i bastir propostes".
 
Per a Vila, Junts és una força "imprescindible" per garantir un canvi a la ciutat i abordar les problemàtiques de la qualitat de l’espai públic, el comerç, l’ocupació, la seguretat i la convivència o l’accés a l’habitatge, "malauradament cròniques a la nostra ciutat". Així mateix, el candidat assegura que la ciutat necessita "un canvi de rumb" i "noves energies per fer-lo possible", i recuperar així "l'essència Rubí".