Rubí elaborarà un Pla local d'addiccions i pantalles

El Consell Municipal de Salut ha celebrat l'última sessió de l'any

Grups polítics, entitats, serveis i organismes que treballen en l’àmbit sanitari formen el Consell de Salut
Grups polítics, entitats, serveis i organismes que treballen en l’àmbit sanitari formen el Consell de Salut | Ajuntament de Rubí
Redacció
05 de desembre del 2022
El Consell Municipal de Salut va celebrar divendres la darrera sessió de l'any 2022, on a més de fer balanç de les accions dutes a terme durant l'any, va anunciar les línies principals previstes per a l'any 2023. Entre les principals novetats, hi ha la creació d'un Pla local d'addiccions i pantalles, una línia de treball sobre l'alimentació com a factor de protecció de les malalties no transmissibles i una altra al voltant dels transtorns de la conducta alimentària i l'ús de les xarxes socials entre la joventut.

destacant aquelles qüestions que tenen a veure amb el benestar emocional de la població jove, amb diversos tallers en què han participat 678 joves i també el professorat; l'elaboració de la guia per a la prevenció del suïcidi, els tallers de l'Aula de Salut, i els tallers per promoure hàbits saludables entre l'alumnat de primària i secundària - 128 el curs passat, i 127 més programats aquest curs.

Per altra banda, l'Ajuntament ha informat als membres del Consell que s'han començat a senyalitzar emornals i clavegueram per informar sobe les actuacions de control de plagues que hi està fent el Consistori. En aquest sentit, s'ha avançat que la intenció és abordar la proliferació d'algunes plagues des de la prevenció i la divulgació.

El Consell Municipal de Salut està presdiditper l'alcaldessa, Ana María Martínez, i integrat pels grups polítics, entitats, serveis i organismes que treballen en l’àmbit sanitari.