Arriba el Nadal al Mercat Municipal de Rubí

Com cada any, l'Associació d'Adjudicataris ha preparat diverses activitats per dinamitzar l'equipament

El Mercat Municipal de Rubí
El Mercat Municipal de Rubí | Marta Casas
12 de desembre del 2022
Actualitzat el 13 de desembre a les 8:18h
Rubí ja viu el Nadal plenament, i el Mercat Municipal no és una excepció. Com cada any, l'Associació d'Adjudicataris ha organitzat diverses activitats per dinamitzar l'equipament durant aquestes festes. 

Aquest dilluns ha arrencat la primera de dues campanyes per atraure clients al Mercat: un sorteig de deu paneres amb productes del Mercat, que s'allargarà fins al dia 22 de desembre; i un altre sorteig de deu estades de cap de setmana, que arrencarà el 27 de desembre i durarà fins al 5 de gener de 2023. En tots dos s'hi pot participar amb els tiquets de compra de les parades del Mercat.

Per altra banda, el Mercat comptarà amb diversos col·laboradors que faran activitats a l'equipament. El dia 15 de desembre, l'escola municipal de música Pere Burés oferirà un tastet musical de Nadal, mentre que el dia 23 al migdia, serà l'escola d'art i disseny edRa qui farà el taller infantil Vine a crear el teu personatge de Nadal.

Després, el 29 de desembre (18.30h) hi haurà una ballada de Nadal amb The Community Dance Center i una sessió de contes amb La Berta del Poblet, que narrarà Aisha, lectora reial (3 de gener), i el dia 31 tornarà la ja habitual visita de L'Home dels Nassos, acompanyat de la Colla de Geganters de Rubí. Els dies 4 i 5, una Cartera Reial s'instal·larà al Mercat per recollir les cartes dels infants per als Reis d'Orient.

Els dies 14 i 21 de desembre de 13h a 14h es faran dues sessions de show cooking amb la col·laboració de Ràdio Rubí i Rubí Forma.

Durant tot el mes de desembre, el Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts amb una compra mínima de 20 euros. Durant aquests dies, la compra en línia a través de www.mercatderubi.cat, la compra presencial al Mercat amb servei a domicili i el servei Click & Collect no tindran costos d’enviament sempre que la despesa de la clientela sigui superior als 20 euros.