L'entorn natural de Rubí exposa 14 diorames de Nadal

Es podran veure fins passat Reis al Torrent dels Alous, Sant Muç i Sant Genís, mentre que l'exposició a l'Aula Cultural s'inaugurarà aquest diumenge

Un dels pessebres que es poden trobar al Torrent dels Alous
Un dels pessebres que es poden trobar al Torrent dels Alous | Marta Casas
Redacció
12 de desembre del 2022
L'Associació de Pessebristes de Rubí ja ho té gairebé tot a punt per una de les activitats més emblemàtiques del Nadal a la ciutat: l'exposició de diorames, que s'inaugurarà aquest diumenge a l'Aula Cultural, enguany amb dos pessebres molt especials: un dedicat als 60 anys del Museu Vallhonrat i un altre al centenari de l'Esbart Dansaire
 

De fet, ambdues entitats participaran en la inauguració de l'exposició de diorames el diumenge (12h). La mostra es podrà veure a l'Aula Cultural fins al 15 de gener.

Per altra banda, l'Associació ja ha col·locat 14 diorames al medi natural de Rubí. Aquest diumenge, una trentena de persones han fet un dels recorreguts per col·locar un dels diorames al mirador de Can Tiraïres, i al llarg del recorregut ja han pogut veure alguns dels pessebres que s'han col·locat al Torrent dels Alous. La resta estan a la ruta entre Sant Muç i Can Roig i a la zona de Sant Genís.

Finalment, la ciutat també comptarà amb la col·laboració de l'Associació per construir el pessebre de la plaça de l'Ajuntament i també el de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.