1 de 10
educació

Obertes les inscripcions per als tallers «Aprendre a aprendre»

Es faran a partir del segon trimestre del curs als instituts L'Estatut i el Torrent dels Alous

Els tallers ofereixen acompanyament per a l'estudi i l'organització | Unsplash
per RubiTV.cat, 13 de desembre de 2022 a les 09:28 |
El Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament de Rubí i el Departament d'Educació de la Generalitat tornen a oferir els tallers Aprendre a aprendre, uns tallers gratuïts per a l'alumnat d'ESO que ofereixen acompanyament per a l'estudi i l'organització.

Aquestes sessions creen un espai de reflexió al voltant de l'aprenentatge i la metodologia i combinen el treball cooperatiu amb l'individual, amb activitats dinàmiques, participatives, varieades i pròximes al context del grup. També s'hi treballen les actituds positives d'aprenentatge i el reforç de les competències bàsiques dels estudiants per afavorir l'autonomia i la participació en un entorn de confiança i respecte.


Els tallers es fan presencialment a partir del segon semestre del curs als instituts L'Estatut i el Torrent dels Alous, però hi poden participar alumnes de tots els centres de secundària de Rubí, des de primer fins a quart d'ESO. Hi ha un total de 80 places que s'assignen segons les vacants per a cada grup i institut. El taller es fa dues tardes a la setmana, amb 1,5 hores per sessió.

A l'Institut l'Estatut, els tallers es fan del 16 de gener al 29 de març i del 12 d'abril al 7 de juny, els dilluns i dimecres de 16h a 17.30h (grup 1) o de 17.30h a 19h (grup 2). Pel que fa al Torrent dels Alous, del 17 de gener al 30 de març i del 30 d'abril al 8 de juny, es fan els dimarts i dijous de 16h a 17.30h (grup 1) o de 17.30h a 19h (grup 2).


Les inscripcions gratuïtes es poden formalitzar a través d’aquest enllaç. Per a més informació, us podeu dirigir per correu electrònic a info@lextra.cat.

 

Participació