Dos detinguts per un robatori, sospitosos de dos intents més

Els Mossos d'Esquadra van rebre fins a tres avisos la matinada de dilluns: dos intents de robatori a la residència Amanecer i una farmàcia de Les Torres, i un robatori perpetrat a un bar de la Rambla del Ferrocarril

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra a Les Torres
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra a Les Torres | Marta Casas
Redacció
13 de desembre del 2022
Actualitzat a les 12:33h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, la matinada de dilluns, dues persones com a presumptes autores d'un robatori amb força en un bar a la Rambla del Ferrocarril. El cos policial va rebre fins a tres avisos la mateixa nit, i per això els dos detinguts són sospitosos de dos intents de robatori més. 

Com ha detallat el sotsinspector de la comissaria de Rubí, Òscar Bartolomé, a Ràdio Rubí, hi va haver un intent de robatori a la residència Amanecer i després un altre a una farmàcia de Les Torres. Tots dos intents van ser frustrats, en un cas per l'avís dels usuaris de la residència i en l'altre per l'alarma de l'establiment. 

A les 6h del matí, però, uns lladres van aconseguir robar en un bar de la Rambla del Ferrocarril, i van ser identificats pocs minuts després per la policia amb objectes sostrets.