Sis entitats es beneficien de la iniciativa «Fem-ho en Comú»

El grup municipal reitera que es mantindrà al govern fins al final del mandat

En Comú Podem fa entrega dels excedents del sou dels regidors i assessor
En Comú Podem fa entrega dels excedents del sou dels regidors i assessor | ECP
Redacció
15 de desembre del 2022
Actualitzat a les 12:23h
Sis entitats de Rubí s'han beneficiat de la iniciativa Fem-ho en Comú, impulsada per En Comú Podem, que dona els excedents dels sous dels seus regidors i l'actual assessor del govern municipal, Pau Navarro, en compliment del seu Codi d'Ètica Política.

En aquesta edició s'han donat 2.000 euros a cadascuna de les entitats: l'ASAV, Frater Nadal, el Club Escola de Futbol Can Mir, la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, l'AFA de l'Escola d'Educació Especial de Ca n'Oriol i l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN).

Amb aquesta quarta edició, el grup municipal ha lliurat un total de 35.435 euros a iniciatives municipals que busquen la transformació social, política i econòmica cap a un model de ciutat més just, equitatiu i solidari en l'àmbit local.

Com han explicat des del grup municipal, aquest projecte es basa en una acció política que "no oblida el com, per a què i per a qui som aquí": per "donar solucions des de la gestió eficient, l'escolta i la vocació de servei", i segueix els principis que recullen els codis ètics de les formacions de la coalició segons els quals la motivació per a la política no és mai "el lucre personal".

És en aquest context que En Comú Podem defensa també la decisió de mantenir-se al govern municipal fins al final del mandat: "Si prevalgués l'estratègia electoralista o el càlcul polític, potser la millor opció hauria estat la tradicional ruptura del govern a cinc mesos vista de les urnes", diuen, però asseguren que que "no vam venir a fer teatre, discursos o soroll, sinó a treballar".

Finalment, el grup municipal ha volgut agrair a totes les entitats que estan "al peu del carrer, treballant pel bé comú i fent millor aquesta ciutat, un Rubí que s'estima a sí mateixa, sense complexos".