Nou èxit de la campanya «Rubí s'ho val»

Els 17.000 vals de descompte per al comerç local s'esgoten en poques hores els tres dies que s'han pogut comprar

Nou enllumenat de Nadal a Rubí
Nou enllumenat de Nadal a Rubí | Marta Casas
20 de desembre del 2022
Actualitzat a la 13:17h
La campanya de vals de descompte per comprar als comerços locals Rubí s'ho val ha tornat a ser tot un èxit: en poques hores s'han esgotat els 17.021 vals que l'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Terrassa han posat a disposició de la ciutadania, enguany en tres tandes: 7.000 el divendres, 2 de desembre; 5.000 el dilluns, 12 de desembre i 5.000 més aquest dilluns, dia 19.

Els vals de descompte es podran bescanviar als comerços adherits fins al pròxim 5 de gener.

Per altra banda, des del passat 9 de desembre estan en marxa altres campanyes de promoció del comerç local com el Trenet i el Tió dels Comerciants, i també la decoració dels aparadors amb la iniciativa NadalARTS. El tiquet per al Trenet, que és vàlid per a dues persones, es pot aconseguir comprant als comerços locals.

Finalment, un altre dels grans protagonistes de l'àmbit comercial aquest Nadal és el Mercat Municipal, que ofereix enviaments gratuïts per les compres superiors a 20 euros durant tot el mes de desembre, i que compta amb una programació pròpia impulsada per l'Associació d'Adjudicataris i l'Ajuntament de Rubí.