Arriba la 3a edició dels Reconeixements Empresarials de PIMEC

La delegació del Vallès Occidental de la patronal vol distingir les iniciatives empresarials destacades per la resiliència i capacitat de reinvenció

PIMEC vol premiar la resiliència i la capacitat de reinvenció de les empreses del Vallès
PIMEC vol premiar la resiliència i la capacitat de reinvenció de les empreses del Vallès | PIMEC Vallès Occidental
Redacció
20 de desembre del 2022
La delegació del Vallès Occidental de PIMEC, la patronal de la petita i mitjana empresa, ha organitzat la tercera edició deReconeixements Empresarials, que vol distingir les iniciatives empresarials del territori que han destacat per la seva resiliència i capacitat de reinvenció al llarg de l'any 2022.

Les candidatures es poden presentar fins al pròxim 27 de gener, i un jurat nomenat per la Comissió Executiva de PIMEC Vallès Occidental lliurarà els guardons a finals del mes de febrer.

El president de l'entitat, Xavier Pujol, ha remarcat la importància de reconèixer les millors iniciatives en en un context postpandèmia "complicat", i que s'ha vist agreujat per les conseqüències de la guerra d'Ucraïna, amb l'encariment del cost de l'energia i de les matèries primeres. "Cal donar visibilitat a aquelles pimes i persones autònomes de la comarca que continuen desenvolupant projectes amb valor afegit", ha dit, ja que considera que aquest fet és "clau per promoure la competitivitat del teixit empresarial vallesà".

Totes les pimes i persones autònomes que vulguin optar als Reconeixements Empresarials poden enviar un correu electrònic a [email protected].