Reconeixement de la Federació a María Ruiz, de la UP Les Torres

El club tanca un any rodó amb molt bons resultats dels equips a les seves categories

María Ruiz rep un reconeixement de la Federació Espanyola de Petanca
María Ruiz rep un reconeixement de la Federació Espanyola de Petanca | Cedida
Redacció
21 de desembre del 2022
La Federació Espanyola de Petanca ha fet un reconeixement a la juvenil María Ruiz, jugadora de la UP Les Torres-Rubí, pel tercer lloc aconseguit al Campionat d'Europa Juvenil del passat mes d'octubre amb Laia Palomares, Auxi Soto i Mercedes Minguell.

Ruiz també va ser campiona d'Espanya, al juny, en categoria individual, i tanca un any espectacular en la seva trajectòria esportiva.

Pel que fa al club, aquest cap de setmana ha acabat la lliga regular de petanca amb uns grans resultats: les fèmines han aconseguit l'esperat ascens a Divisió d'Honor tancant la competició en la primera plaça, mentre que el primer equip s'ha classificat per als play-off d'ascens en acabar en segona posició després d'una temporada amb molts alts i baixos.

El segon equip ha estat campió del seu grup, però no podran ascendir perquè coincidirien amb el primer equip a la categoria superior, i el tercer equip també disputarà la promoció d'ascens davant del Camping Victòria de Canet de Mar en haver quedat segon del seu grup.

La UP Les Torres-Rubí encara té una cita abans d'acabar l'any: dissabte, 24 de setembre, disputarà el tradicional torneig de petanca de Nadal a les pistes de Cova Solera.