La Grossa de Nadal cau a Rubí

L'administració de Loteria número 2 ha venut un dècim del primer premi, amb valor de 400.000 euros per dècim. El número guanyador és el 05490

Luis Bermejo, encarregat de l'establiment de Loteries, celebrant el primer premi
Luis Bermejo, encarregat de l'establiment de Loteries, celebrant el primer premi | Marta Casas
Marta Casas / Marina Torras
22 de desembre del 2022
Actualitzat a les 12:23h
Rubí està de sort, amb la millor de les sorts: el municipi ha rebut la notícia de Loterías y Apuestas del Estado que l'administració de Loteries número 2, del carrer Inventor Monturiol, 24, ha venut el primer premi de la Loteria de Nadal.
 
El número premiat amb la grossa és el 05490, amb un valor de 4.000.000 de euros per sèrie, que equival a 400.000 euros per dècim. El primer premi també ha tocat a Barberà del Vallès, Barcelona, Rubí, Platja d'Aro, l'Hospitalet de Llobregat i Sant Vicenç de Castellet.

L'administració rubinenca ha declarat que ha venut un dècim del número guanyador, però la persona encara no s'hi ha presentat. L'encarregat de l'establiment, Luís Bermejo, ha expressat que és la primera vegada que dona un premi de la grossa. 
 

L'encarregat de l'establiment de Loteries número 2, en declaracions als mitjans Foto: Marta Casas


L'administració havia repartit deu premis en més de 30 anys, amb un primer premi de la Loteria Nacional el 29 de desembre del 2011. L'últim premi repartit va ser el segon premi de la Loteria Nacional el 31 d'octubre del 2019. 
 

Els deu premis repartits per l'establiment en més de trenta anys Foto: Marta Casas



Hi haurà ampliació