1 de 10
transport públic

Rubí manté el descompte del 50% en els títols de transport del bus urbà

La mesura es mantindrà durant tot el primer semestre de 2023

Un bus urbà de Rubí | Localpres
per RubiTV.cat, Rubí | 30 de desembre de 2022 a les 11:19 |

L’Ajuntament de Rubí mantindrà les tarifes del transport públic amb els mateixos descomptes que es van aplicar el setembre de 2022 durant el primer semestre de 2023. Així, la targeta multiviatge T-10 seguirà costant 4,5 euros i la T-Estudiant valdrà 14,5 euros.

La mesura s’ha adoptat arran del Reial Decret llei 20/2022, de 27 de desembre, que garanteix la bonificació establerta per l’Estat d’un 30% de descompte a determinats títols de transport. L’Ajuntament de Rubí i la resta d’administracions consorciades a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) han acordat seguir aplicant el descompte addicional del 20% en aquests títols de transport.Els títols amb descompte caducaran el 30 de juny de 2023 i es podran adquirir als punts habituals de venda autoritzats.

L'alcaldessa, Ana María Martínez, ha explicat que es vol donar continuïtat a una mesura que "impacta en les famílies vulnerables i en els treballadors" de Rubí. Segons la màxima edil, aquesta mesura ha suposat un increment de viatgers en el servei RubíBus, i també té un impacte mediambiental positiu.

 

Participació