1 de 10
totesport

El Cent Patins participarà al Totesport, de promoció de l'esport femení

Les de Rubí són grans referents en el món de l'hoquei línia

Núria Picas, Laia Palau i Maica García presenten el Totesport | Govern/Albert Canalejo
per RubiTV.cat, Rubí | 30 de desembre de 2022 a les 17:28 |
El Cent Patins de Rubí participarà al Totesport, el primer espai lúdic de l'esport femení que s'estrenarà aquestes festes de Nadal a les instal·lacions de l'Institut Nacional d'Educació Física, entre el 2 i el 5 de gener.

El Totesport serà un aparador del talent i l'esport femení a Catalunya, i comptarà amb la participació d'una trentena d'entitats i clubs referents al país de trajectòria reconeguda. Infants i joves participants en el saló podran practicar diferents esports i disciplines amb dones referents de cadascuna: handbol, futbol, bàsquet, atletisme, corfbol, rugbi, gimnàstica... Així, els objectius són exemplificar els esports amb referents femenins, generar noves ídols, donar a conèixer nous esports i potenciar la part lúdica de les activitats esportives.


Els pavellons de l'interior de l'Institut acolliran una vintena d'activitats i un espai perquè el públic pugui conèixer les referents femenines de l'esport català, mentre que a l'exterior hi haurà activitats escolars al matí i activitats de promoció de diverses disciplines i sessions de tecnificació a la tarda. 

A més del Cent Patins, han confirmat la seva participació el Club Atlètic Manresa, FC Barcelona, Barça-CB Santfeliuenc, Uni Girona, Massi Tàctic, CGE Les Moreres, FC Levante Las Planas, EGIBA, BM Granollers, Handbol Sant Quirze, HC Rubí-Cent Patins, CE Barcelona Tsunamis, Club Rugby Sant Cugat, CTT Osona Vic Esportiu, CV Sant Cugat, CTT Ganxet de Reus, CTT Tramuntana Figueres, Reial Club Marítim Barcelona i CN Sabadell. A més, també hi haurà representació de federacions catalanes.


Les entrades gratuïtes es poden aconseguir de manera anticipada a la web entretotesjoc.cat, mentre que el preu a taquilla serà de 3 euros per tiquet individual i 5 el tiquet familiar. Els dies 2, 3 i 4 de gener el certamen obrirà de 10 a 20 hores, mentre que el dia 5 ho farà en horari de matí, de 10 a 14 hores.

 

Participació