Tornen els tallers individuals d’instrument a preu reduït de l’escola municipal de música Pere Burés

L'oferta començarà el 19 de gener i acabarà el 28 d'abril, i les sessions són de 30 minuts a la setmana en l'horari concertat amb el docent

Professors de l'escola municipal de música Pere Burés
Professors de l'escola municipal de música Pere Burés | Localpres
Redacció
11 de gener del 2023
Actualitzat a les 10:37h
L'escola municipal de música Pere Burés reprendrà l'oferta de tallers d'instriment de mitja hora a preu molt reduït, una proposta que s'adreça a persones de tots els nivells i a partir dels 8 anys que vulguin millorar la seva tècnica o iniciar-se en la pràctica dediversos instruments: saxo, flauta travessera, clarinet, oboè, trombó, trompeta, bateria, violoncel o cant clàssic.

L'oferta de classes començarà el 19 de gener i acabarà el 28 d'abril, i les sessions seran de 30 minuts cada setmana, amb l'horari que concerti cada persona amb el docent assignat. El taller costa 20,50 euros al mes, menys de la meitat del preu habitual.

La promoció s'aplica només per a noves inscripcions, amb l'objectiu d'animar les persones que tenen la inquietud de tocar un instrument a iniciar-s'hi. L'alumnat de l'escola municipal de música que s'en vulgui beneficiar de la promoció haurà de triar un instrument diferent del que estudia actualment. En cas de no tenir instrument propi, l'escola ofereix un servei de lloguer per un únic pagament de 10 euros, que permet als alumnes tenir-lo a casa per practicar durant dos mesos.

Un cop passat el 28 d'abril, es tramitarà automàticament la baixa del centre. La inscripció en aquests tallers no garanteix una plaça al centre per al curs 2023-24. Les persones interessades han de tramitar la sol·licitud en aquest enllaç. Les places són limitades.