Exposició de dibuixants i pintors de Rubí, del Centre d'Estudis Rubinencs

El CER programarà periòdicament mostres com aquestes, per divulgar tot el material de l'Arxiu Històric

Dibuixos i pintures de la mostra
Dibuixos i pintures de la mostra | Cedida/CER
Redacció
11 de gener del 2023
El Centre d'Estudis Rubinencs inaugurarà, dimarts que ve, una exposició sobre dibuixants i pintors de Rubí, una selecció de pintures i dibuixos de més de 50 anys, obra de diversos artistes com Marsal, Salvador Arís, Daniel Bas, Imbert... Es tracta d'obres que formen part de l'Arxiu Històric del Centre d'Estudis Rubinencs i que han estat recollides per Pere Bel.

Un arxiu exclusiu de temes de Rubí, ordenat, classificat, inventariat i informatitzat per tal que es pugui consultar per qualsevol persona, especialment per als estudiosos de la història de Rubí. L'arxiu obre cada tarda de 18h a 20h, i es gestiona per part de voluntaris del Centre.

A més d'obres d'art, s'hi custodien documents originals de tota mena des del segle XVII: de l'Ajuntament, d'entitats socials, religioses, polítiques, industrials, de comerç, masies, premsa, fotografies, personatges destacats... que s'actualitza constantment i que és obert a donacions.

L'exposició de dibuixos i pintures, que s'inagurarà el 17 de gener a les 18h, als baixos de la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler és una primera mostra de tot aquest material de l'Arxiu Històric, que s'aniran programant periòdicament.