1 de 10
gent gran

S'amplien les places de l'activitat «Surt a caminar» per a la gent gran

La nova edició del programa "Gaudeix de la vida en gran!" incorpora noves propostes

Un grup de gent gran caminant | Reus.cat
per RubiTV.cat, Rubí | 11 de gener de 2023 a les 15:39 |
L'activitat Surt a caminar!, inclosa en el programa Gaudeix de la vida en gran!, ampliarà les places disponibles en aquesta nova edició. Així, les noves passejades temàtiques per la ciutat tindran 30 places disponibles per a cadascuna.

Com ha explicat l'alcaldessa, Ana María Martínez, aquesta decisió respon a les demandes de la gent gran, i per això "tripliquem les places del Surt a caminar i esperem que tots i totes els que ens ho heu demanat, us hi pugueu sumar".


Les passejades es posaran en maxa el pròxim 17 de febrer, i s'estructuraran en tres blocs. Cada persona es podrà inscriure només a un dels blocs.

El bloc 1 s'iniciarà amb la ruta Rubí, vila de vi (17 de febrer), continuarà amb una caminada a Sant Feliuet (3 de març), una a Can Xercavins (14 d'abril), a Can Guilera (5 de maig) i la ruta El modernisme a Rubí (2 de juny). Pel que fa al segon bloc, es faran primer les caminades a Can Xercavins (23 de febrer) i a Can Guilera (23 de març), El modernisme a Rubí (24 d'abril), la ruta a Sant Feliuet (11 de maig) i, finalment, la passejada Rubí, vila de vi (8 de juny). I, finalment, les caminades del bloc 3 començaran amb El modernisme a Rubí (24 de febrer), les rutes a Sant Feliuet (31 de març), Can Guilera (28 d'abril) i Can Xercavins (26 de maig) i es tancaran amb Rubí, vila de vi (16 de juny).


Una altra petició de la gent gran i que es manté en aquesta edició de la programació són les visites a museus. Així, durant els primers mesos de l'any es faran sortides al Museu del Cinema de Girona (17 de març), el Palau Güell (21 d'abril), el Museu Dalí de Figueres (19 de maig) i la Colònia Vidal (8 de juny).

Finalment, s'han incorporat tres novetats al programa: un taller d'iniciació a la marxa nòrdica, una activitat artística dirigida exclusivament a dones i una sessió experimental amb una càmera 360º i ulleres de realitat virtual.

Totes les propostes són gratuïtes, però tenen un aforament limitat i per això és necessari inscriure-s'hi. Es podrà fer a partir del 23 de gener a través de la web municipal o del telèfon 637 83 10 92.

 

Participació