1 de 10
habitatge

Un fons estatunidenc ven diverses propietats a Rubí per 1,3 milions d'euros

BlueMountain ha fet negoci durant cinc anys venent edificis a Barcelona i Madrid, amb "alta rendibilitat i poc risc"

Les propietats que s'ha venut BlueMountain a Rubí, al carrer Magallanes | GSV
per RubiTV.cat, 15 de gener de 2023 a les 16:24 |
El fons d'inversió BlueMountain, propietari del 83% de la societat d'inversió immobiliària Optimum III, ha tancat diverses operacions aquest any 2022, entre els quals la venda de 7 habitatges, 6 trasters i 4 places d'aparcament a Rubí, al carrer Magallanes, 57. En total, la societat ha ingressat 26,59 milions d'euros a través de la venda de propietats a Madrid, Barcelona, Terrassa, L'Hospitalet del Llobregat i Pozuelo de Alarcón. 

Com ha informat el portal Activos de El Periódico, BlueMountain es va aliar amb la gestora de vehicles d'inversió immobiliària BMB Investment Management per crear Optimum III Value-Added Residential, amb l'objectiu d'invertir un màxim de 100 milions d'euros a comprar edificis d'habitatges a Barcelona i Madrid, amb una "alta rendibilitat i poc risc". En l'última notificació, la societat estava participada en un 9,25% per Itzarri, l'entitat de Previsió Social Voluntària de les Persones Treballadores de l'Administració d'Euskadi.


El 30 de juny del 2022 la companyia comptava amb actius valorats en 119,18 milions d'euros, i va declarar un benefici net de prop d'un milió d'euros, gràcies a una important revalorització dels seus actius.

 

Participació