Tota la programació del teatre municipal La Sala del primer semestre de 2023

Una dotzena d'espectacles de teatre, dansa, música i familiars

El teatre municipal La Sala de Rubí
El teatre municipal La Sala de Rubí | Marta Casas
Redacció
20 de gener del 2023
Actualitzat el 02 de febrer a la 13:21h
El teatre municipal La Sala ja té a punt la programació de la nova temporada, que inclourà teatre, cinema, música i activitats familiars.

Es tracta d'una temporada "molt equilibrada, que pretén acostar les arts escèniques a tot tipus de públics", ha dit l'alcaldessa, Ana María Martínez, que creu que per a la ciutadania és "una gran oportunitat de gaudir d'espectacles de molta qualitat a prop de casa".

L'equipament municipal serà l'escenari d'una dotzena d'espectacles que inclouran noms de la gramatúrgia catalana i espanyola i muntatges creats i produïts a Rubí, a més de les activitats pensades per al públic familiar.

La Nona, Vuit Temps.
29 de gener (18.30h)
Compra d'entrades
Espectacle de teatre de l'absurd que explica la història d'una família que vui amb una àvia, coneguda com la Nona, que tot i l'avançada edat menja pels descosits. La família no té prou recursos econòmics per cobrir els deutes i alimentar-la, i els seus problemes s'agreujaran fins a arribar a arruïnar-se, aixi que enceten un periple per trobar nous camins per guanyar diners i, eventualment, desfer-se de l'àvia.

L'alegria que passa, Dagoll Dagom
CANVI DE DATA: 25 de febrer (20h)
Compra d'entrades
Un muntatge que adapta un text de Santiago Rusiñol i que s'ambienta en un poble gris, monòton i industrial, que veu trencada la seva rutina amb l'arribada d'un gran espectacle musical. Dansa, música i teatre s'alien en aquest darrer espectacle de la companyia, que recuperarà una de les seves actrius més emblemàtiques per a l'ocasió: Àngels Gonyalons.

*L'espectacle s'ha reprogramat al dissabte 25 de febrer a les 20h en comptes de diumenge 26 de febrer a les 18.30h. Serviran les mateixes localitats que ja s'han adquirit. En cas de no poder-hi assistir en la nova data, es reemborsarà l'import de les entrades.
 
Not Talent, Judit Martín
5 de març (18.30h)
Compra d'entrades
Judit Martín, a la corda fluixa i a mercè del públic. Not Talent és Don Johnsnon, per a divertir-se, és abraçar el fiasco, treure d'on no n'hi ha, vendre fum, una al·legoria de la frustració, l'atracció pel naufragi, éstar "molt a favor de... i totalment en contra de". Un xou que celebra el fracàs.

El diablo cojuelo, Compañía Nacional de Teatro Clásico i Velvet Events
12 de març
Compra d'entrades
Es tracta d'un muntatge al voltant sobre el relat clàssic de Luis Vélez de Guevara que posa en contacte personatges del segle XVII i pallassos del segle XXI.

Cadires, de Mont Plan i Oriol Genís
16 d'abril
Compra d'entrades
Plans i Genís interpreten una obra sobre la vellesa i el pas del temps, en què dos vells preparen una sala buida, plena de cadires, per transmetre als convidats (que potser ja no vindran mai) el missatge conclusiu de tota una vida.

¿Sólo lo veio yo?, de El Monaguillo
6 de maig
Antologia dels millors textos del conegut humorista, plena de reflexions còmiques i elements nostàlgiques.

Si tu te'n vas, de Pepa Plana, Nan Valentí i Lola González
7 de maig (18.30h)
Compra d'entrades
"Tres heroïnes oblidades" que explicaran la seva història amb la voluntat de riure i fer riure, per viure en la nostra memòria.

Gran gala de dansa, Ballet de Barcelona
22 d'abril
Compra d'entrades
L'espectacle inclourà coreografies de diversos estils: contemporani, clàssic i neoclàssic.

Origen, Quartet Neuma
14 de maig
Muntatge multidisciplinari, música de cambra sense faristols ni partitures de mà interpretades per quatre dones.

Espectacles familiars
Un vestit nou per a l'emperador, de La Pera Llimonera
5 de febrer (18h)
Compra d'entrades
Sa majestat l’emperador, tot i tenir l’armari ple a vessar, no està mai content amb el vestit que porta. Per satisfer-lo, el seu conseller fa una crida a tots els sastres i modistes de l’imperi per presentar els seus dissenys a canvi d’una gran recompensa. Aquest vestit haurà de ser diferent, únic, fantàstic i meravellós. La noticia arribar a dos talentosos sastres estrangers capaços de confeccionar vestits amb propietats extraordinàries que mai ningú s’ha arribat a imaginar.

Els tres óssos, de L'Estaquirot Teatre
26 de març (18h)
Compra d'entrades
Els tres óssos, és una recreació del conte de La Rínxols d’or. Però la vida dels óssos, en aquesta versió, passen a ser els principals protagonistes. Els nostres óssos es dediquen a recollir fruites del bosc per fer melmelada. L’aventura comença quan l’ós petit, tot sol i per primer cop, emprèn un llarg viatge per anar a buscar mel. Amb l’ajuda dels animals que viuen al bosc va trobant el camí i un cop aconseguida la seva missió torna content cap a casa. Quan arriba l’hora de fer el dinar, preparen una bona sopa i mentre esperen que es refredi, surten a passejar. Quan són fora es presenta la Rínxols d’or, una noia molt tafanera i trapella, que acaba alterant l’harmonia familiar.

Vegin i passin, Enlaire
21 de maig (18h)
Compra d'entrades
Vegin i Passin  els convida a un món fantàstic d’aigua i sabó.
Vegin bombolles que mai havien vist i Passin a un univers molt fràgil que tampoc mai oblidaran. Un viatger singular, ancorat en el temps, amb l’anhel de transmetre realitats efímeres, ens demostrarà que les coses s’han de gaudir mentre succeeixen, perquè no tots els viatges duren per sempre… però alguns records si! És un espectacle que ens convida a reflexionar sobre els nostres records, de perquè alguns perduren i altres simplement desapareixen, de com busquem atresorar el que no volem oblidar, i que al final la vida pot ser tan bonica i tan efímera com una bombolla de sabó.

Cinema: Cicle Gaudí
42 segundos
20 de gener (20h)
Compra d'entrades

Un año, una noche
3 de febrer (20h)
Compra d'entrades

Suro
17 de març (20h)
Compra d'entrades