Rubí torna a gaudir d'una festa de Sant Antoni Abat multitudinària

Milers de persones han gaudit de les diverses activitats organitzades per la Societat, tot desitjant que l'any vinent es pugui reobrir el Casino

Sant Antoni presideix la Rua dels Tres Tombs a Rubí
Sant Antoni presideix la Rua dels Tres Tombs a Rubí | Marta Casas
30 de gener del 2023
Actualitzat a la 13:24h
Rubí ha tornat a sortir al carrer de manera multitudinària per celebrar la festivitat de Sant Antoni Abat, amb les activitats tradicionals organitzades per la Societat que duu el nom del Patró, i que enguany han comptat amb la col·laboració, també, de l'Esbart Dansaire de Rubí, en el marc de la celebració del seu centenari. 

La celebració va arrencar divendres amb la missa en honor al Sant, i dissabte es va fer la plantada de la bandera al matí i la baixada a la tarda, en què van quedar nomenats els nous banderer i cordonista: Jaume Font, i Laura i Esteve Font respectivament.

Diumenge, després de l'esmorzar del traginer i una cercavila, va arribar una de les activitats més esperades: la Rua dels Tres Tombs, en què més d'un centenar de genets, cavalls, traginers, carros i carruatges van recórrer la ciutat per ésser beneïts per Mossèn Joaquim. A la tarda, la Cobla Contemporània i l'Escola de Sardanes Flor de Neu van ser els encarregats de posar punt i final a la 164a edició de la festa de Sant Antoni Abat a Rubí.
 
 
 
 
 

La Rua dels Tres Tombs a Rubí Foto: Marta Casas