1 de 10
AGENDA

Què fer aquest cap de setmana a Rubí: 1 i 2 d'abril

Els millors plans per aquest cap de setmana a Rubí

Una de les activitats de la Societat de Blues de Rubí | Facebook/SBR
per Marta Casas, Rubí | 31 de març de 2023 a les 12:23 |
Perquè no se t'escapi res, des de RubiTV.cat t'apropem una selecció de les activitats més destacades que s'han programat a Rubí per aquest cap de setmana de l'1 i 2 d'abril.

La Trocalleria

L'espai d'intercanvi d'objectes de Rubí s'instal·la cada dissabte en un punt diferent de la ciutat. Aquest dissabte, de 10h a 14h, es col·locarà a la plaça del Doctor Pearson. Recorda que pots consultar els objectes disponibles a l'aparador virtual.

Surt a caminar, del programa Gaudeix de la vida en gran!

El col·lectiu de gent gran de Rubí té programades, aquest cap de setmana, dues rutes a Sant Feliuet, en el marc del programa Gaudeix de la vida en gran!, que ha ampliat les places per aquesta activitat davant la gran demanda.

Taller de Kundalini tantra ioga

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ofereix, dissabte a les 11h, una taller de Kundalini Tantra Ioga, adreçat a persones que vulguin iniciar-se en aquesta pràctica, ja que no requereix cap experiència prèvia. Aquesta pràctica pot despertar la plenitud de la persona mitjançant la meditació i les asanas del ioga, aportant beneficis com la reducció de l'estrès, l'ansietat o la depressió; millor comprensió i amor per un mateix, de la qualitat del son i , un augment de la confiança, el rendiment al dormitori i la capacitat d'intimitat. Es recomana portar una esterilla antilliscant, un coixí o bloc de ioga i una manta fina de relaxació.

Blues a Can Ramoneda: SirJo Cocchi & The Blues Cronichles

La Societat de Blues de Rubí torna a Can Ramoneda, diumenge a les 12h, amb un vermut musical, amenitzat per SirJo Cocchi i The Blues Cronichles. Les entrades ja es poden reservar a la web de l'entitat, per 5 euros per als socis i 6 per al públic general. En cas de no reservar, el preu és de 7 euros

SirJo Cocchi és compositor, vocalista, productor i teclista milanès que ha tocat i gravat arreu del món: Los Angeles, Chicago, Nova York i Nova Orleans, i també en diversos clubs i festivals d'Europa.


Pel que fa a The Blues Chronicles, és alhora una banda completa i un projecte de duo acústic que incorpora cançons originals i clàssics de diferents gèneres, tots interpretats amb un profund feeling i respecte a la tradició del blues, ja sigui una balada soul o un groove funk.

 

 

Participació