L'artista Carme Llop dona 18 quadres a la ciutat

Les obres, que cobreixen un període artístic de més de 30 anys, conservades pel Museu Municipal Castell

per RubiTV.cat, 1 d'abril de 2019 a les 20:00 |
L’artista ha mostrat les obres donades a l’alcaldessa i el regidor de Cultura | Ajuntament de Rubí - Lali Puig
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'artista de Rubí Carme Llop ha donat 18 obres pictòriques representatives de tota la seva trajectòria al'ajuntament. El lliurament s'ha dut a terme aquest dilluns amb la signatura de l'acord de donació de l'autora i de l'alcaldessa de Rubí.

Les obres donades seran inventariades i conservades pel Museu Municipal Castell (MMUC), que ja disposa d'una petita col·lecció de pintures de Carme Llop. A més, l'acord de donació també inclou el compromís de l'equipament de difondre aquest fons dins del seu projecte expositiu i de posar-lo a disposició les investigadors.


Les pintures lliurades cobreixen un ampli període, que va del 1987 al 2019, i on es pot veure l'evolució de Llop tant en nivell tècnic com temàtic.

Els primers treballs destaquen per una base molt mètrica i pel protagonisme dels espais interiors i les figures humanes misterioses. A mesura que passen el anys, giren la mirada cap a la natura i els quadres es caracteritzen per un espai més lluminós.


 

 

Participació